Inbrengen

Algemene voorwaarden

Wij, als Pinokkio, hebben bewust de keuze gemaakt om niet alleen merkkleding te willen verkopen en daardoor voor een breed publiek toegankelijk te zijn. Om de kwaliteit te waarborgen dienen wij eisen te stellen bij de inname van onze artikelen. Soms kan dat teleurstellend zijn voor klanten.

Hoe werkt Pinokkio:
Als u een inbrengnummer heeft kunt u het hele jaar door artikelen inbrengen, lente-/zomerkleding van de kerstvakantie tot eind april en vanaf de zomeruitverkoop tot november winterkleding. Als u wilt dat wij een eerste selectie in uw bijzijn maken en het is rustig, dan kan dat.  Het is niet zo dat de kleding uit de eerste selectie allemaal opgehangen zal worden. Er vindt dan nog een tweede selectie plaats waarbij opnieuw artikelen kunnen afvallen.

Welke artikelen kunt u bij ons inbrengen?

• Kinder- en positiekleding
Deze dient schoon, heel en niet verjaard te zijn. Merkkleding verkoopt goed en daarom geven wij hier de voorkeur aan. Echter merkloze of zelfgemaakte kleding die er modieus en verzorgt uitziet nemen wij ook in.

De kleding hangt een heel seizoen, al behoud Pinokkio zich het recht voor om kleding in de loop van het seizoen te vervangen door andere kleding. Alle goedgekeurde kleding wordt tijdens de uitverkoop alsnog opgehangen.

• Kinderattributen, zoals wippers, draagzakken, lichtgewicht boxen, kinderstoelen, camping-bedjes, autostoeltjes, fietsstoeltjes.
Ook hiervoor geldt de regel: schoon, heel en niet verouderd!

Onze goede doelen

De kleding die in de winkel heeft gehangen gaat aan het eind van het seizoen naar onze goede doelen. Met name naar Roemenië, via Geref kerk Lunteren en naar Stichting Nachamu Nachamu Ami. In de brief waarin staat wat u verkocht heeft zal een datum staan  wanneer het seizoen eindigt. Na die datum wordt de de kleding ingepakt voor het transport. Ook wordt in deze brief aangekondigd op welke datum het volgende seizoen weer start.

Eind januari en aan het begin van de zomervakantie krijgt u van ons bericht voor welk bedrag u verkocht heeft. Het geld kan worden overgemaakt indien u ons uw rekeningnummer geeft. Ook kunt u, tijdens openingstijden, het geld contant ophalen of daarvoor leuke kleding uitzoeken. Als u langer dan 1½ jaar niet om uw geld bent geweest, gaat uw tegoed naar onze goede doelen toe.

Overige

• Uw kleding wordt met de grootste zorg behandeld.
• Zoekgeraakte of gestolen artikelen kunnen niet door ons vergoed worden.
• Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vermissing, diefstal of beschadiging.

Houdt u ons zoveel mogelijk op de hoogte van veranderingen in persoonsge-gevens, email-adres, verhuizing, bankgegevens, etc.

In dit  Privacy statement geven wij informatie over de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens.

Copyright © 2024. All Rights Reserved.